В Україні на коронавірус захворіли вже 8 медиків

В Україні на коронавірус захворіли вже 8 медиків

В Україні у восьми медиків офіційно підтвердили коронавірус.Останні чотири випадки – у Монастириському районі Тернопільської області.

У лікарів досі немає засобів захисту, і вони першими стають жертвами небезпечного вірусу, пише Обозреватель.

Станом на ранок, 26 березня, у Тернопільській області налічувалося 15 пацієнтів із COVID-19. Там вже зафіксована перша смерть – це житель села Ковалівка Монастириського району.

Усього в районі коронавірус виявили в 11 осіб, четверо з яких – лікарі. Серед занедужалих є і завідувач Центру первинної медико-санітарної допомоги Монастириського району Андрій Мушинський.

"У мене підтверджений діагноз. Перебуваю вдома на самоізоляції в задовільному стані. Ще одна лікарка хворіла впродовж тижня, вже краще почувається. Ще одна вдома, теж температурила, її стан зараз покращився. Від кого саме ми заразилися – я не знаю, хворих приймали масово", – сказав Мушинський.

Він додає, що у них залишилися три захисні костюми, маски та дезінфікувальні засоби в Центрі були. Але вчора (25 березня. – Ред.) завідувач ухвалив рішення закрити заклад, а всіх співробітників відправити на карантин. Тепер хворих приймають в амбулаторії.

Ще один інфікований – медик районної лікарні Монастириського району. А в Тернополі діагноз коронавірус встановили стоматологу, який нещодавно повернувся з Австрії. У Вінниці захворіла медсестра пологового будинку

Ще два випадки захворювання – в інфекційній лікарні Івано-Франківська. Там медсестри надавали допомогу 56-річній жінці, яка померла кілька днів тому.  

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В луцьких магазинах заборонять готувати каву
Наступна новина 101-річний італієць вилікувався від коронавірусу
Останні новини
Схожі новини