В Україні запустили «Буковельський експрес». Який маршрут

В Україні запустили «Буковельський експрес». Який маршрут

АТ «Укрзалізниця» запустило «Буковельський експрес» за маршрутом Львів — Ясіня — Львів. Це вже четвертий маршрут, запущений цього року, який обслуговуватиме сучасний дизель-поїзд, придбаний у вітчизняного виробника.

Про це під час запуску першого рейсу експреса повідомив голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишін, – повідомляє пресслужба залізниці.

Читайте також: на новорічні свята Україною курсуватиме більше потягів

«Ще восени ми дали обіцянку українцям та Президенту до кінця року придбати та запустити 4 дизель-поїзди, і ми її виконали. Впродовж листопада-грудня цього року нам вдалося придбати та запустити вже третій сучасний дизель-поїзд. Ще один було випущено на маршрут у травні цього року. Ці експреси дали старт оновленню парку поїздів для регіональних перевезень, яке не проводилося багато років. Сьогоднішній експрес стане зручним для тих, хто мандрує зі Львова та Івано-Франківська до курортів Українських Карпат», — зазначив Олександр Камишін.

«Буковельський експрес» відправлятиметься зі Львова о 06:40 та прибуватиме на кінцеву станцію Ясіня о 12:25. Поїзд робитиме зупинки на станціях Івано-Франківськ, Яремче, Микуличин, Татарів, Ворохта та ін. Експрес курсуватиме щодня з 25 грудня 2021 року до 16 січня 2022 року, крім 1 та 4 січня. Потім поїзд курсуватиме по п’ятницях, суботах та неділях.

Також експрес зручний для пасажирів, які подорожують з Києва та зворотно поїздом № 91/92 Київ — Львів — Київ. У разі відсутності місць на прями поїзди вони зможуть дістатися до Українських Карпат лише з однією зручною пересадкою. 

Нагадаємо, у зв’язку зі завершенням планових робіт із технічного обслуговування Львівська залізниця відновлює курсування дизель-поїзда Ківерці – Коломия.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині під час пожежі врятували жінку. Її госпіталізували
Наступна новина У Луцькому СІЗО – новий керівник
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні