В «Устилузі» затримали чоловіка, який хотів виїхати за кордон, вдаючи з себе багатодітного батька

В «Устилузі» затримали чоловіка, який хотів виїхати за кордон, вдаючи з себе багатодітного батька

39-річний чоловік планував виїхати з України вдаючи з себе багатодітного батька. Його злочинним намірам завадили військовослужбовці Волинського прикордонного загону.

Як інформує пресслужба Волинського прикордонного загону, на паспортний контроль громадянин надав свідоцтва про народження трьох дітей. Згідно з документами двоє близнюків менш ніж місяць тому народилися в Польщі. Зважаючи на це, в інспектора виникли сумніви щодо дійсності наданих для перевірки паперів.

У результаті додаткового вивчення витягів з актів свідоцтв про народження дітей, охоронці кордону виявили низку ознак, які вказують на їх підробку. Крім того, оперативники прикордонного загону з'ясували, що такі документи в державній установі Польщі не видавалися, а дружина у день псевдопологів перебувала в Україні.

Згодом чоловік зізнався, що за понад 200 тисяч гривень купив фальшиві свідоцтва про народження двох дітей, аби виїхати за кордон в умовах воєнного стану. При цьому одна дитина у нього справді є.

Про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» прикордонники поінформували співробітників поліції, яким і передали «багатодітного татуся».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина До «Гвардії наступу» уже подали заявки 450 волинян
Наступна новина У Нововолинську релігійна громада вирішуватиме, чи переходити з упц мп до ПЦУ
Останні новини
Схожі новини