Вагітна модель із Луцька показала зворушливу фотосесію з чоловіком. ФОТО

Вагітна модель із Луцька показала зворушливу фотосесію з чоловіком. ФОТО
автор фото: Віталій Бачако

Модель із Луцька, учасниця конкурсу краси «Міс Україна 2008» Ольга Оніщук показала романтичну фотосесію із чоловіком, відомим грузинським футболістом, Олександром Кобахідзе.

Світлини вона показала на своїй сторінці в Instagram, – пише Таблоїд Волині.

Пара побралася наприкінці 2017 року. Зараз Ольга на 9 місяці вагітності.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Модель з Луцька на 7 місяці вагітності знялась у відео

«Я, як божевільна, ношуся вагітна, а Він – лає, люблячи, гальмує мене і завжди поруч, щоб вберегти, якщо я не послухаю, і таки десь за секунду до падіння зловити мене. Я живу емоцією, а Він – думає за нас двох. Я жахлива соня, а Він з самого ранку оберігає мій сон, щоб напевно доспала і робить дуже смачні смузі в ліжечко, як тільки розплющу очі. Я жити не можу без фото, а Він терпіти не може камеру, але заради моєї посмішки готовий навіть пережити фотосесію, хоч і з трудом.

Я хочу впихати в себе шоколадки 24/7, а Він на сторожі мого здорового харчування. Я дикий мрійник, а Він завжди сміється з мене, але робить все, щоб це стало реальністю. Я іноді, як дитина, а Він у цей час наймудріший дорослий. Я живу в своїй казковій бульбашці, а він рознесе кожного, хто надумає її лопнути. І так, Він, по ідеї, «гарячий» грузин, але тепер ви не будете питати, як я з цим справляюсь. Я з цим не справляюся, я це шалено люблю. Як же нашому малятку пощастило з татом...» – зворушливо написала дівчина.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Сім варіантів яскравого макіяжу від моделі з Луцька. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мобільним банком Приват24 користуються 6 мільйонів українців
Наступна новина «Випивши спиртного, пішов під міськраду», - лучанин зізнався, чому хотів себе спалити
Останні новини
Схожі новини