«Випивши спиртного, пішов під міськраду», - лучанин зізнався, чому хотів себе спалити

«Випивши спиртного, пішов під міськраду», - лучанин зізнався, чому хотів себе спалити

22-річний колишній боєць батальйону «Азов» Станіслав Романенко, який хотів спалити себе під стінами луцької міської ради, розповів, що робив це, випивши спиртого.

Про це йдеться у матеріалі інтернет-видання «Твій портал»

Нагадаємо, 15 серпня біля Луцької міськради чоловік погрожував себе спалити.

Додому з війни повернувся з контузією, лікувався у військовому госпіталі.

Станіслав згадує, що домка про самогубство з’явилася після серпневої сесії у міськраді, коли депутати проголосували за добудову школи №27 і тимчасово вилучили 5 мільйонів з бюджету реабілітаційного центру для атовців.

Читайте також: У 18 років став воїном: розповіли про хлопця, який хотів спалити себе біля Луцькради

«Я почувався так, наче нас використали і викинули. Мені стало образливо за хлопців, які загинули, за тих, які повернулися без ноги, руки, і навіть, вибачте, чоловічої гідності, бо рвонуло під ногами. За тих, які зовсім не повернулися… Тож, я просто вирішив підпалити себе. І в середу, чесно зізнаюся, випивши спиртного, пішов під міськраду і вирішив втілити свій задум в життя», - пригадує подробиці того вечора хлопець.

Тієї ж ночі він добровільно поїхав у психлікарню. Принципово не сів в авто ні до копів, ні до медиків. Наступного дня до нього приїхали мама і бабуся.

Станіслав взявся утішати їх: «Заспокойтеся, я живий-здоровий, все добре…»

Завдяки постійній підтримці побратимів та психоневролога Олени Звєрєвої, два тижні перебування у цій лікарні минули порівняно швидко.

«І поки ми спілкувалися зі Станіславом, жодного разу не помітила якоїсь неадекватності з його боку. Хлопець врівноважений, товариський, веселий. Зі зрілими поглядами на життя. Словом, усі б так мислили, як він у свої 23», – пише журналістка Ірина Бура.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вагітна модель із Луцька показала зворушливу фотосесію з чоловіком. ФОТО
Наступна новина Волинь – друга в Україні за кількістю інклюзивних класів
Останні новини
Схожі новини