Вагові комплекси вартістю майже три мільйона гривень закупили для збереження доріг Волині. ВІДЕО

Вагові комплекси вартістю майже три мільйона гривень закупили для збереження доріг Волині. ВІДЕО

Вагові комплекси вартістю майже три мільйона гривень закупили для збереження доріг Волині.

Волинь отримала ще два вагових комплекси. Їх закупили за гроші Євросоюзу. Вартість одного − мільйон 400 тисяч гривень. Завдяки цьому обладнанню можна виявляти недобросовісних перевізників, які за рахунок перевантаження транспортних засобів роблять менше рейсів, а відтак економлять на пальному, незважаючи на те, що надто важкі фури розбивають дороги.

Внаслідок руйнування доріг Україна втрачає щороку 20 мільярдів гривень. Чиновники кажуть, що вирахувати економічний ефект від вагових комплексів − важко. Цього року працівники Укртрансбезпеки оштрафували перевізників на загальну суму понад 11 мільйонів гривень.

До цього часу на Волині діяв один ваговий комплекс. До кінця року в область приїде ще один. Загалом для Волині їх треба аж вісім. У 2018му − два обіцяє поставити Укртрансбезпека, ще два закуплять за гроші обласного фонду регіонального розвитку. Вони будуть контролювати головні напрямки: на Рівне, Львів, Володимир-Волинський, Маневичі. Пара працюватиме на Ковельській трасі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рижков напише заяву на депутата Ткачука за штовханину
Наступна новина Вакарчук порекомендував Гройсману вивчити англійську
Останні новини
Схожі новини