Ексголова Волиньради очолив головну лікарню Ковеля

Ексголова Волиньради очолив головну лікарню Ковеля
Фото ілюстративне

У Ковелі призначили генерального директора міськрайонного територіального медичного об’єднання. Ним став Валентин Вітер.

Представлення нового керівника трудовому колективу медзакладу відбулося 24 квітня у Ковельському МТМО, повідомили у міськраді.

Міський голова Олег Кіндер розповів, що, зважаючи на рішення конкурсної комісії, він підписав розпорядження про призначення генеральним директором комунального некомерційного підприємства «Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання» Ковельської міської ради Валентина Вітра терміном на п’ять років.

«Сьогодення ставить перед нами чимало викликів. Важливо, що тепер у вашого підприємства є керівник. Зараз кожен з вас має докласти чимало зусиль, аби лікарня розвивалась, щоб усі напрацювання, які є, мали продовження. Це дуже важка праця, що передбачає професіоналізм, самовіддачу, вимогливість до себе і до своїх підлеглих», – підкреслив міський голова.

Валентин Вітер подякував за довіру.

«Сподіваюсь на вашу підтримку, розуміння. Перед нами зараз чимало непростих задач – це пандемія, яка кардинально змінила наше життя, впровадження другого етапу медичної реформи. Для мене важливо, щоб усім працювалось комфортно, була мотивація для роботи. І наш заклад надавав якісну медичну допомогу», – звернувся до колективу новопризначений керівник.

Нагадаємо, попередній керівник МТМО Олег Самчук у лютому перейшов на іншу роботу – очолив Львівську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги.

На посаду керівника ковельської лікарні, окрім Валентина Вітра, претендувала головна лікарка пологового будинку Світлана Гаврилюк, кандидатуру якої висунуло медоб’єднання. Однак переможцем конкурсу на зайняття посади керівника Ковельського МТМО конкурсна комісія визнала Валентина Вітра.

«Очікування медичних працівників не здійснилося – комісія не підтримала кандидатуру колективу Гаврилюк Світлану Володимирівну. Бажання 1500 колективу на жаль не враховані», – такий допис оприлюднили у фейсбуці на сторінці Ковельського МТМО 16 квітня.

Довідково
Вітер Валентин Степанович народився 4 вересня 1973 року у Луцьку.
Закінчив Тернопільську державну медичну академію імені Горбачевського. У Тернопільській академії народного господарства здобув кваліфікацію магістра з адміністративного менеджменту.
У 2010-2014 роках навчався в аспірантурі Тернопільського державного медичного інституту імені Горбачевського.
Працював фельдшером у Волинському протитуберкульозному диспансері, лікарем-хірургом у Волинській обласній клінічній лікарні, заступником головного лікаря Луцької міської поліклініки №1, заступником головного державного санітарного лікаря Волинської області, заступник головного лікаря обласної санітарно-епідеміологічної станції.
З грудня 2010 року – заступник голови Волинської обласної ради. У 2014 році обраний її головою.
Згодом був викладачем у Луцькому базовому медичному коледжі.
З 2018 – заступник начальника управління – начальник відділу організації надання медичної допомоги та режимно-секретної роботи, управління охорони здоров'я Волинської облдержадміністрації.
З дружиною Валентиною виховують доньку та сина.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині – нова смерть від коронавірусу
Наступна новина Серед нових хворих у Ківерцівському районі є поліцейські
Останні новини
Схожі новини