Ковельське МТМО очолить Валентин Вітер

Ковельське МТМО очолить Валентин Вітер

Визначено переможця конкурсу на зайняття посади керівника Ковельського МТМО. Після обговорення, комісія більшістю голосів переможцем визнала Валентина Вітра.

16 квітня відбулось засідання конкурсної комісії на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства Ковельського МТМО, – йдеться на сторінці міської ради у фейсбуці.

На ньому заслухали пропозиції та провели співбесіду з претендентами. Своє бачення розвитку медичного підприємства представили Валентин Вітер та Світлана Гаврилюк. Комісія більшістю голосів переможцем визнала Валентина Вітра.

Міському голові рекомендовано призначити його генеральним директором Комунального некомерційного підприємства Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання Ковельської міської ради Волинської області.

До слова, згодом, на сторінці Ковельського МТМО у фейсбуці з’явився допис, де зауважують, що побажання 1500 медичних працівників не врахували.

«Конкурсна комісія на зайняття посади керівника КНП Ковельського МТМО визнала переможцем Вітера Валентина Степановича.
Очікування медичних працівників не здійснилося — комісія не підтримала кандидатуру колективу Гаврилюк Світлану Володимирівну.
Бажання 1500 колективу на жаль не враховані», – зазначається у дописі.

Нагадаємо, попередній керівник МТМО Олег Самчук у лютому перейшов на іншу роботу – очолив Львівську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги. Обов’язки головного лікаря виконувала Людмила Івахнюк.

Валентин Вітер був призначений заступником начальника управління охорони здоров'я Волинської ОДА у грудні 2018 року.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина МОН пропонує не проводити цьогоріч випускні та останні дзвоники
Наступна новина «Волиньгаз збут» повертає невикористані кошти учасникам акції «Твоя енергонезалежність»
Останні новини
Схожі новини