Вам телефонують з банку: на Волині шахраї видурили в людей понад 23 тисячі гривень

Вам телефонують з банку: на Волині шахраї видурили в людей понад 23 тисячі гривень
Фото ілюстративне

На Волині шахраї, які представилися працівниками банку, видурили у трьох волинян понад 23 тисячі гривень.

Про це  повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

Так, понад 8 тисяч гривень через шахрайство втратила 44-річна жителька селища Стара Вижівка. Зловмисник зателефонував жінці на мобільний телефон, назвавшись співробітником одного із банків, і під приводом продовження терміну дії банківської картки дізнався її реквізити й зняв кошти. 

Зловмисники також незаконно заволоділи коштами 40-річної жительки Луцького району та 40-річного жителя обласного центру. Шахраї, назвавшись у телефонній розмові співробітниками банку, під приводом розблокування банківських карток дізналися їх реквізити та зняли понад 4 тисячі гривень і майже 11 тисяч гривень.

За повідомленням про шахрайство слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає штраф або громадські роботи, чи виправні роботи, або обмеження волі на строк до трьох років. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Того, що зробили ми в «Адреналіні», ніхто в Луцьку не повторить», - Віктор Корсак. ІНТЕРВ’Ю
Наступна новина У Володимирі планують підвищити вартість проїзду у маршрутках до 5 гривень
Останні новини
Схожі новини