Вантажівки знищили дорогу на Волині, яку селяни ремонтували за свій рахунок

Вантажівки знищили дорогу на Волині, яку селяни ремонтували за свій рахунок

Вантажні автомобілі, які перевозили буряк, знищили дорогу Заставне-Іваничі, яку раніше селяни відремонтували за свій рахунок.

Про це повідомляє ВолиньUA.

Дощова погода перетворила селище Іваничі та його околиці за суцільну калюжу. Коли мешканцям райцентру ще вдається якось оминати болото, то в сільській місцевості ситуація згубна. Не тільки від негоди страждають мешканці села Заставне. 

Дорога, що з’єднує село з Іваничами – розбита вщент. Галина Гресь, мешканка Заставного, в розпачі розповідає: 

"Їздили у справах у райцентр. Ділянка дороги, де колись був «Будинок для людей літнього віку», шокувала. Розтанув сніг, потім задощило – звісно утворилися чималі калюжі. Але «добили» рештки асфальту навантажені, 30-тонні машини цукрових буряків, які ось вже кілька днів вивозять урожай на цукровий завод. І вивозитимуть ще довго. На шляху утворилася справжнісінька ковзанка з трясовини, яка зносить легкові автомобілі. Якщо так піде й далі, із села можна буде виїхати лише гусеничним трактором".

Варто зауважити, що навесні 2016 року селяни зібралися і відремонтували дорогу своїми силами. Із закинутої ферми возили щебінь, шматками асфальту засипали дірки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Звільнили посадовця, через якого було завдано збитків при будівництві волинської шахти
Наступна новина Луцький зоопарк просить розширити його територію
Останні новини
Схожі новини