Вчені назвали продукт, який найкраще їсти на сніданок

Вчені назвали продукт, який найкраще їсти на сніданок

Ви, напевно, зовсім цього не очікували, але провідні ізраїльські науковці радять всім їсти на сніданок солодощі. За їхніми словами, солодке допомагає знизити відчуття голоду, підбадьорює і дарує заряд позитиву на цілий день.

Вчені з Університету Тель-Авіва провели дослідження та з’ясували, що печиво, шоколад та інші солодощі на сніданок є відмінним способом боротьби із зайвими кілограмами. Вони уточнили, що солодощі необхідно їсти саме вранці і вживання їх в інший час не принесе бажаного ефекту, – пише 24 канал.

Також вони додали, що в людей, які харчуються солодощами на сніданок, активніше виробляється гормон, що відповідає за почуття голоду – грелін. У той момент, коли гормон передає нервовій системі сигнал про насичення, настрій людини одразу поліпшується.

В результаті низькокалорійна їжа на обід і вечерю набагато легше переноситься тими, хто наситився з ранку. А десерти переробляються в калорії, від яких людина позбавляється протягом дня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 4 липня
Наступна новина Лучани насолоджуватимуться «Спокоєм». ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини