Вечорниці, ворожіння та день народження: луцький заклад запрошує на вихідні

Вечорниці, ворожіння та день народження: луцький заклад запрошує на вихідні

У броварні «Кабарас Барабас» – насичені вихідні, адже заклад святкуватиме шосту річницю. Лучан та гостей міста запрошують потанцювати й відпочити від робочих буднів.

Традиційно в Україні Андрія було доволі важливим святом, адже саме в цей день дівчата й парубки збиралися на вечорниці. Усі хотіли дізнатися, що чекає наступного року та чи буде бажане весілля. Чимало традицій збереглися й в наші дні. Саме тому броварня запрошує на вечорниці: забави, ворожіння та запальні танці з гуртом LORI. Тож вечірка відбудеться 13 грудня, а розпочнеться о 22 годині.

Вже наступного дня броварня святкує день народження. Привітати гостей приїде тернопільський гурт «ФаМажор». Також організатори обіцяють розіграти сотні келихів крафтового пива. До слова, вже шість років його варять саме тут, у центрі міста. Й за цей час не лише лучани, а й туристи з різних куточків світу оцінили смак душевого пива. 

Святкування заплановане на 14 грудня, суботу. У закладі радять попередньо забронювати столики.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучани створили чат «Підвези сусіда»
Наступна новина Луцьк чепуриться до Нового року. Фотопрогулянка містом
Останні новини
Схожі новини