Велосипедисти влаштували змагання в пам’ять про загиблого Героя «Мартенза» з Луцька

Велосипедисти влаштували змагання в пам’ять про загиблого Героя «Мартенза» з Луцька

У Воротнівському лісі триває Чемпіонат України зі спортивного орієнтування на велосипедах, присвячений загиблому Герою з Луцька Олександру Мартинюку

Учасником змагань з номером один став тато Героя - Ксенофонт Мартинюк - йому надали право відкриття і старту Чемпіонату, - йдеться на фейсбук-сторінці Поліського лісового офісу.

Чемпіонат України тривав два вихідних дні, 22 та 23 липня та зібрав понад 80 учасників. 

Головні організатори - представники Федерації спортивного орієнтування України. На змаганнях  багато згадують і розповідають про Героя, переказують спогади близьких людей.

«Друзі називали Олександра Мартинюка людиною, яка змінювала світ і Україну своїм ставленням до життя і, найголовніше, – вчинками. Перший в усьому: у створенні нової поліції, де й працював, у «Самообороні», перший серед захисників України, коли у 2014 році розпочалася війна; також - в легкій атлетиці, велоспорті, спортивному орієнтуванні, інших екстримальних видах спорту. Був учасником усіх марафонів і напівмарафонів. І не лише на Волині. Він же був і одним із ініціаторів велопробігів в області», - йдеться у дописі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку вантажівка влетіла на евакуатор
Наступна новина У луцькій багатоповерхівці знайшли тіло чоловіка
Останні новини
Схожі новини