Ветеран з Волині презентує свій дебютний роман

Ветеран з Волині презентує свій дебютний роман

У Володимирі та Нововолинську відбудеться презентація книги письменника, публіциста, ветерана російсько-української війни Богдана Пташника «Воскресіння Атлантів».

Про це інформує Володимирська міськрада. 

Це – роман-фентезі про життя після ядерної війни. Люди, яким пощастило вціліти після катастрофи, опинилися в іншій реальності та борються за виживання в умовах радіоактивного забруднення.

Велика кількість життєвих ситуацій та прототипів героїв книги взяті з власного оточення письменника, а головна ідея твору – патріотизм та людяність у боротьбі за існування.

Презентації відбудуться: 

  • 26 червня о 14:00 у приміщенні Володимирського молодіжного центру
  • 26 червня о 17:00 у сквері біля музею в Нововолинську. 

Автор книги – Богдан Пташник – ветеран АТО, воював у добровольчому батальйоні “Донбас”, був поранений у 2014 році у бою під Карлівкою, у лютому 2022 року став знову до лав ЗСУ, воював на Харківщині, але за станом здоров’я повернувся на Волинь. Активний учасник Самооборони Волині, громадський діяч, публіцист, справжній патріот.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині двох працівниць районного РТЦК та СП спіймали на хабарі
Наступна новина У Луцьку рідним загиблих бійців бригади «Лють» вручили державні нагороди. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні