Ветерани війни із сім'ями з'їхались на риболовлю в Коршів

Ветерани війни із сім'ями з'їхались на риболовлю в Коршів

На Волині ветерани війни змагалися за звання кращого рибалки.

Про це пишуть на сторінці Луцької міської ради.

Перший відкритий турнір з риболовлі на поплавок серед ветеранів відбувся 14 вересня в селі Коршів. Організатори: Луцька міська організація Спілки воїнів АТО Волині та ТМ «HARPOON».

Мета:

  •  змістовне сімейне дозвілля;
  •  психоемоційне розвантаження;
  • дозвілля для воїнів, які перебувають на лікуванні в медичних закладах;
  • соціалізація ветеранів війни;
  •  популяризація риболовного спорту;
  •  визначення найкращих риболовів.

Близько 50 ветеранів і членів їх родин взяли участь у заході, який передбачав різні локації: місця для риболовлі; зона розваг для дітей (розвивальні ігри, майстер-класи); спортивні розваги (естафети, конкурси); частування смачним кулешем.

Всі учасники заходу отримали масу позитивних емоцій, подарунки від організаторів, дипломи за участь, нові знайомства та задоволення від чудового сімейного (дружнього) відпочинку на природі. Також був визначений переможець і призери, які отримали кубки, медалі та подарунки. Найкраще відновлення (реабілітація) для військових – це час проведений в колі родини, що є дуже цінно та важливо, адже укріплюються відносини між членами сім'ї, які мають бути одним єдиним цілим і підтримувати один одного, – йдеться в повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Утікав від ТЦК: у поліції показали відео затримання лучанина
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні