«Ми воюємо не за політиків, а за свої сім'ї та майбутнє країни», - військовий з Волині

«Ми воюємо не за політиків, а за свої сім'ї та майбутнє країни», - військовий з Волині

Військовий з Ковеля Віталій П'ясецький дав жорстку відповідь тим, хто не хоче йти в армію і усілякими способами ухиляється від мобілізації.

Відео військовий опублікував на своїй сторінці у фейсбуці, – пише ВСН.

«Моя відповідь на галімі відмазки, знецька прозрівшим,що у нас не ідеальна країна», - написав автор під відео.

Військовий зазначив, що в ЗСУ служать не лише професійні військові, а й інші українці.

«Часто люди приходять в коментарі під дописи військових, де військові намагаються донести їм думку, що великій кількості чоловіків потрібно не петляти від армії. Якщо так сталося, що вам вже вручили повістку, і ви громадянини цієї країни, то вам потрібно буде і рано чи пізно захищати. У нас є втрати, люди вибувають постійно, люди закінчуються. І на місце професійним військовим контрактникам вже давно прийшли ті люди, які не є по своїй спеціальності військовими. Вже давно прийшли айтішники, підприємці, актори, письменники, депутати, політики, чиновники, різні люди. І ці люди в коментарях обурюються, що за кого воювати? Всі навколо довбо*би, командири довбо*би, армія не забезпечена, корупція у державі, і от, мовляв, за цих підар*в треба воювати. Я не знаю, де ви жили крайні, не знаю, 30 років після 2019 року, у якій країні ви жили, що ви раптом для себе відкрили, що у нас в країні не все є гладко, що в нас є, на жаль, є і некомпетентні командири, на жаль, у нас корупція проникла у всі ешелони влади», - зазначив військовий.

Захисник наголосив, що українці воюють не за політиків, а за свої сім'ї та майбутнє нашої країни.

«Раптом так сталося, що велика війна прийшла в нашу державу, потрібно її захищати, часто своєю ціною, своє життя та здоров'я, ви зараз раптом для себе відкрили, що в нашій державі не все так гладко. Воно не буде гладко тут ідеально ніколи. Коли закінчиться війна, виграємо, ми її закінчимо - все одно буде щось не так, але це не відміняє те, що нашу країну потрібно захищати. І ми воюємо не за наше керівництво, не за нашого президента, не прем'єр-міністра, міністра оборони чи нашого головнокомандувача, А ми воюємо за виживання, за виживання наших сімей, наших дітей і нас самих. І це потрібно зрозуміти і це потрібно прийняти. Тому наберіться мужності, не ліпіть якісь галімі відмазки, що щось в нашій державі не так, що нами командують не такі командири, нас не так забезпечують, у нас неякісне озброєння. А наберіться мужності, просто визнайте це або візьміть зброю в руки, або заткніть свої роти галімі і вже перестаньте поширювати цю маячню і ліпити ці галімі відмазки, що в нас все погано, тому ми не воюємо. Просто визнайте, що ви просто сцикуни і вам пофіг на цю країну, пофіг на людей, пофіг на своїх рідних, пофіг, та й на себе в кінці кінців. Єдине, що вас цікавить зараз, це жити в своє задоволення і все, оце єдине, що вас цікавить. Майте хоча б мужність визнати це, бо просто оці, за ці ваші слова, якщо, дасть Бог, ми виживемо, повернемося додому, вам буде просто боляче і не морально, а боляче буде фізично. І це не погроза, це просто констатація факту, тому що коли повернеться додому ті люди, які втрачали тут найкращих, найкращих своїх побратимів, друзів, і почують отакі слова, вони не залишаться без реакції, це я обіцяю», - сказав Віталій П'ясецький.

Вкінці відео військовий додав, що вірить у нашу перемогу і подякував усім, хто підтримує ЗСУ та донатить.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині попрощаються із загиблим бійцем Іваном Мусійчуком
Наступна новина У Луцькому зоопарку оселилися голуби з-під Бахмута
Останні новини
Схожі новини