Вибираємо стабілізатор напруги правильно

Вибираємо стабілізатор напруги правильно

Перепади мережі здатні вивести з ладу побутові прилади або скоротити термін служби. Передбачити коли будуть коливання електромережі неможливо. Але уникнути поломок електроприладів можна за допомогою стабілізаторів напруги. Купити ці прилади можна на сайті https://stabilizatori.com/stabilizatory-naprjazhenija- за доступною ціною для кожного. А з нашої статті ви дізнаєтеся, на які нюанси слід звернути увагу під час їх купівлі.

Як вибрати стабілізатор: коротко

Щоб захистити окремий прилад від перенапруги мережі, необхідно вибирати недорогу ролейну модель. Для підключення більш як двох електроприладів підійдуть симісторні стабілізатори. Для підключення безлічі потужних побутових приладів варто віддати перевагу інверторним стабілізаторам напруги.

Правильно розрахувати потужність стабілізатора напруги дуже просто: підсумуйте потужність приладів, що підключаються, до стабілізуючого приладу.

Головні критерії вибору стабілізатора

Підібрати якісний стабілізатор не складе труднощів, якщо ви знаєте основні критерії вибору пристрою:

  • Потужність. Найголовніший критерій. Хороший стабілізатор повинен справлятися з навантаженням електроприладів із запасом. Для одного приладу достатньо стабілізатора на 0,6 кВА, для квартири – 10 кВА, для великого заміського будинку – 30 кВА.
  • Кількість фаз. Визначити точну кількість фаз у квартирі чи будинку можна за ввідним автоматом, який встановлено біля лічильника. Для однополюсних та двополюсних – однофазні стабілізатори. Для триполюсних та чотириполюсних – трифазні стабілізуючі прилади.
  • Тип підключення та місце встановлення. Стабілізатори до 3 кВА працюють від звичайної розетки. Магістральні прилади з потужністю від 4 кВА встановлюються в мережу (можуть бути як підлоговими, так і настінними).
  • Точність стабілізації. Чим менший показник, тим краще буде стабілізувати струм на необхідні пристрої.
  • Опції захисту. Для хорошої роботи стабілізатора, в ньому має бути захист від замикання, перегріву та перевантажень.

Купити якісний стабілізатор напруги за доступною вартістю можна на сайті https://stabilizatori.com/stabilizator-naprjazhenija-eleks-amper-12-1-40a-9000-v2-0 . У разі виникнення додаткових питань щодо стабілізуючих приладів напруги можна звернутися до Viber або Telegram, а також замовити зворотній дзвінок на сайті компанії.

На правах реклами* 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Воїн з Волині під час реабілітації збирає гроші на авто для своєї бригади
Наступна новина На Куп’янському напрямку загинув ще один Герой з Волині
Останні новини
Схожі новини