Вибух у квартирі в Луцьку, де загинув чоловік: розповіли подробиці

Вибух у квартирі в Луцьку, де загинув чоловік: розповіли подробиці

Сусіди чоловіка, який загинув 14 березня від вибуху у квартирі на проспекті Грушевського у Луцьку, розповіли про нічну пригоду. За словами однієї із сусідок, спочатку подумали, що вибухнув газ.

Жінка розповіла: вже лягала спати, як почула вибух, що «аж ліжко здригнулось», інформує Суспільне.

Вийшли разом з чоловіком на вулицю, бо подумали, що це вибух газу. Але на вулиці побачили, що весь під’їзд був у диму.

«Чоловік у мене колишній військовий і він сказав, що це не газ, а вибух тротилу», – розповіла жінка.

У місцевих засобах інформації повідомляли, що чоловік, який загинув служив в зоні АТО. Цю інформацію спростував друг загиблого Олександр: «Це не атошник і він не має відношення до цього. А як в нього опинилася ця граната? Я не знаю, я приїхав, бо це товариш мій».

Як розповів т. в. о. заступника начальника Луцького районного управління поліції Максим Новицький вибух стався на кухні у квартирі. Поліція встановила, що зірвалася ручна осколкова граната Ф-1. Загинув чоловік 1979 року народження, який проживав у цій квартирі. Він ніде не працював.

З ним у квартирі перебував його 62-річний батько пенсіонер, співмешканка, а також його товариш, з яким вони в той вечір відпочивали. У поліції встановили, що перед подією чоловіки розпивали спиртні напої, а потім прийшли на квартиру.

Нині триває досудове розслідування, відомості внесені до ЄДР за двома статтями ККУ, розповів поліцейський Максим Новицький

Нагадаємо, 14 березня вночі у Луцьку від вибуху гранати у квартирі загинув чоловік. На місці події працювали медики та поліцейські. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Знайшли десятикласника, який зник у Луцьку
Наступна новина 100 днів мер. Ми поговорили з Ігорем Поліщуком
Останні новини
Схожі новини