Вибухи й поранення: тренуються рятувальники Луцького гарнізону. ФОТО. ВІДЕО

Вибухи й поранення: тренуються рятувальники Луцького гарнізону. ФОТО. ВІДЕО

13 вересня в Луцьку на одному з найбільших промислових об’єктів м. Луцька - ПАТ «Теремнохліб», рятувальники Луцького гарнізону УДСНС України у Волинській області провели комплексні тактико-спеціальні навчання, що проводились з метою відпрацювання дій рятувальників, відповідні служби міста та персоналу підприємства у разі вибуху та пожежі.

Про це повідомляють на офіційному сайті Управління ДСНС України у Волинській області.

Читайте також: Заручники і стрілянина: в центрі Луцька тренується поліція

За задумом навчань, внаслідок вибуху на складі безтарного зберігання борошна виникла пожежа, травмовано та поранено працівника заводу.

Черговий персонал увімкнув систему оповіщення, викликав служби екстреного реагування.

Першими до боротьби з умовним лихом приступили працівники підприємства, які подали ствол на гасіння пожежі від внутрішнього протипожежного водопроводу.

За декілька хвилин на місце події прибули чергові варти рятувальників 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та частини спеціальної пожежної техніки, які приступили до ліквідації пожежі та проведення аварійно-рятувальних робіт. В ході гасіння вони знайшли потерпілого, якого евакуювали та передали до рук медиків

Всього до навчань було залучено 7 одиниць пожежної техніки, чергова бригада медиків, енергетиків, газової служби та працівників поліції.

Читайте також: Міськрада спростила процедурні моменти для новоспечених батьків

Навчання дали змогу рятувальникам ознайомитись із характеристиками потенційно-небезпечного підприємства, вивчити планування і джерела водопостачання, що у випадку реальної загрози дозволить у найкоротші строки приборкати надзвичайну ситуацію.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі на очисних спорудах водоканалу встановили нове сучасне обладнання. ФОТО
Наступна новина Волинські лісівники обирали найкращі проекти екодизайну територій. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини