Від поранень помер захисник з Волині Валентин Жучок

Від поранень помер захисник з Волині Валентин Жучок

16 травня помер військовослужбовець, уродженець села Видраниця Забродівської громади, що на Ковельщині, Жучок Валентин Іванович, 27.11. 1977 року народження

Військовий проходив лікування у Київському госпіталі, де й помер, -  повідомила Овруцька міська рада.

«Із сумом повідомляємо, що сьогодні 16 травня 2024 р., внаслідок тяжкої хвороби, помер військовослужбовець ЗСУ, житель м. Овруч – Жучок Валентин Іванович, 27.11.1977 р. н.

Народився Валентин Іванович в с. Видраниця Ратнівського району Волинської області. У 1997 році розпочав службу в прикордонних військах в м. Овруч. З 2014 по 2021 рік проходив службу в зоні АТО/ООС. Після виходу на військову пенсію – працював оператором котельні Овруцької міської ради.

«20 липня 2023 року добровольцем став на захист рідної країни. Відповідальним, комунікабельним, добрим ввічливим, товариським, працьовитим, мужнім – таким Валентин Іванович залишиться в пам’яті всіх тих, хто його знав та поважав», - відгукуються про колегу в міськраді.

У п'ятницю, 17.05.2024 р., о 12:00 год відбудеться заупокійна служба та прощання з Героєм за адресою: м. Овруч вул. Т. Шевченка, 44 кв. 1.

Орієнтовно 13:00 год на центральній площі м. Овруч відбудеться мітинг пам’яті.

Поховають Героя на кладовищі в с. Заріччя (нове кладовище).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «На щиті» повертаються полеглі на війні Герої з Волині
Наступна новина На Волині під час пожежі загинув чоловік
Останні новини
Схожі новини