Від «Слуги Народу» на посаду мера Луцька йде Роман Бондарук

Від «Слуги Народу» на посаду мера Луцька йде Роман Бондарук
Роман Бондарук

Партія «Слуги Народу» висунула кандидата на посаду мера Луцька. Ним став Роман Бондарук.

Про це повідомив очільник волинського осередку партії Валерій Стернійчук на своїй сторінці у фейсбуці.

«Напередодні Дня міста Луцька маю для лучан гарну новину, якою спішу поділитися навіть у цей вечірній час.
Роман Бондарук успішно пройшов етапи погодження, в тому числі спецперевірку і визначений кандидатом від партії «Слуга Народу» на посаду Луцького міського голови. Удачі тобі, друже! - від нашої згуртованої команди», – йдеться у дописі.

Хто такий Роман Бондарук?

Народився 7 жовтня 1979 року в селі Жидичин Ківерцівського району Волинської області. З 2000-го по 2006 рік навчався у Волинському державному університеті імені Лесі Українки отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Фінанси» та здобув кваліфікацію магістра з фінансів. 

У жовтні 2010-го обраний депутатом Луцької міської ради за списком ВО «Батьківщина». Був членом фракції «Батьківщина», заступником голови постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру, згодом - членом комісії з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження. Був членом міськвиконкому Луцької міської ради.

З 2001 року по 2006 рік працював завідувачем гуртожитку КП «Промбуд-6», в 2002-му працював на посаді техніка кафедри образотворчого мистецтва Волинського державного університету імені Лесі Українки. З 2002 по 2003 рік був начальником відділу постачання ВАТ «БУ Артанія» .З 2003 року по 2005 рік працював товарознавцем комерційного відділу СП ТзОВ «Хемосвіт Луцькхім». У 2005 році був начальником виробничого комерційного відділу ВАТ «Луцькпластмас». З 2005 року і до теперішнього часу є директором ТзОВ «Пластіком». З 2006 по 2007 роки працював за сумісництвом заступником директора з економічних питань у КП «Промбуд–6». З 2007 року і до теперішнього часу є Головою правління КП «Промбуд–6».

Нагадаємо, 31 серпня на з'їзді партії «Слуга народу» висунули кандидатів у мери міст на місцевих виборах, що відбудуться у жовтні 2020 року. Натомість кандидата на крісло мера у Луцьку не оголосили.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У лікарні в Боголюбах встановили нову кисневу станцію. Відео
Наступна новина В Україні за добу померло понад 70 людей із коронавірусом. Нових хворих – понад три тисячі
Останні новини
Схожі новини