Від «Слуги Народу» на посаду мера Ковеля балотуватиметься Олег Уніга

Від «Слуги Народу» на посаду мера Ковеля балотуватиметься Олег Уніга
Валерій Стернійчук та Олег Уніга

Волинський обласний осередок партії «Слуга Народу» висуватиме Олега Унігу як кандидата на посаду Ковельського міського голови.

Інформацією про це поділився у соцмережах голова організації, народний депутат України Валерій Стернійчук, пише Район.Луцьк.

«За амбітною, ініціативною молоддю — майбутнє та позитивні зміни. Такі люди роблять все можливе, аби зробити кращим своє життя та середовище, де вони працюють. На нашу думку, саме такі люди мають бути при владі», – пояснює позицію осередку нардеп.

Для Олега Уніги Ковель – рідне місто, де він народився, виріс, живе і працює фінансовим директором компанії «Енсол Україна». Чоловік має вищу освіту, здобув вчене звання кандидата наук у галузі економіки, на громадських засадах очолює Волинську агенцію із залучення інвестицій.

Ця організація, до слова, була створена за проєктом Євросоюзу «Укріплення транскордонного співробітництва у сфері надання бізнес-послуг та полегшення доступу до них підприємців».

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Доля командира нелегка». Сергій Козак. ЖИТТЯ ПІСЛЯ ВІЙНИ
Наступна новина Коронавірус знайшли ще у майже трьох тисяч українців
Останні новини
Схожі новини