Відчув, що мав бути тут, не думаючи, що буде далі, – боєць волинської тероборони про службу

Відчув, що мав бути тут, не думаючи, що буде далі, – боєць волинської тероборони про службу

Військовослужбовцю Волинської бригади тероборони із позивним "Ромео" – 36 років. Чоловік зі Львова, торік воював на Донецькому напрямку. Нині служить на Волині на посаді командира гармати.

В інтерв'ю Суспільному військовий розповів, як потрапив у військо і чому це докорінно змінило його ставлення до життя і оточення.

"Страх є у кожного, навіть у того хто каже, що нічого не боїться", – говорить Ромео.  Чоловік захищати країну пішов другого дня повномасштабного вторгнення російських військ. До цього військового досвіду не мав, працював у пивній компанії.

"Я відчував, що маю бути тут, не роздумуючи що буде далі. Я тоді не думав над тим, що я нічого не вмію, не знаю у військовій справі. Цього не було в думках, лише те, що маю бути тут", – каже військовий.

Торік у квітні боєць потрапив на передову.

Чоловік зізнається, під час участі у бойових діях зрозумів цінність людського життя: "Було спочатку страшно, коли чув вибухи далеко, потім усе ближче. Спочатку не могли люди заснути, а потім до того звикаєш, що міг спокійно лягти і тих чотири години виспатися".

Зараз, каже "Ромео", зосереджений на вивченні нового, вдосконалює уже набуті уміння військової справи і мріє, що після Перемоги зможе приділяти родині більше часу.



Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Помер викладач луцького університету, дизайнер та письменник Орест Хмельовський
Наступна новина Сьогодні у волинське село привезуть тіло полеглого 25-річного Героя
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні