Віддав військовій службі 11 років: спогади про Героя з Волині Олександра Антипюка

Віддав військовій службі 11 років: спогади про Героя з Волині Олександра Антипюка

Старший сержант Олександр Антипюк, позивний Антип, загинув 13 серпня 2022 року під час виконання службових обов’язків в районі міста Білозерське на Донеччині.

Спогади про Героя опублікували на платформі «Меморіал». 

Олександр народився в селі Лук’янці Харківської області. Закінчив місцеві школу та професійно-технічне училище №22. Цікавився мотоциклами й автомобілями. Захоплювався військовою справою. З 2011 року служив за контрактом у Збройних Силах України. З 2014-го брав участь в АТО/ООС.

24 лютого 2022 року Олександру виповнився 30 років. На той момент він був командиром танка у 14-ій окремій механізованій бригаді іменя князя Романа Великого. Того ж дня разом із побратимами він вирушив обороняти столицю від російських окупантів. Після звільнення Київщини їхній підрозділ поїхав боронити інші гарячі точки. За час служби Олександр неодноразово був відзначений нагородами, зокрема медаллю «За оборону рідної держави» та нагрудним знаком «Знак пошани», а також грамотами й подяками.

«Мій брат мав 11 років вислуги в ЗСУ. Неодноразово брав участь в АТО та ООС. За час служби втратив немало товаришів під час виконання різних бойових завдань», – зазначив Віталій Антипюк.

Поховали воїна в селі Бережці на Волині, де він жив із родиною.

В Олександра залишилися батьки, брати, сестри, дружина, двоє синів і донька.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через «Ягодин» водій під виглядом сиру хотів провезти комплектуючі і рідини до електронних сигарет
Наступна новина Понад 60 протоколів: на Волині лісівники виявили незаконні рубки новорічних дерев
Останні новини
Схожі новини