«Віддав життя, так і не створивши своєї сім'ї»: Герою з Волині навіки 39

«Віддав життя, так і не створивши своєї сім'ї»: Герою з Волині навіки 39

Солдат Олександр Войчик, позивний Зельоний, поліг 14 вересня 2022 року під час виконання бойового завдання у селі Соснове Донецької області. Воїну назавжди залишилося 39 років.

Спогади про бійця опублікували на платформі «Меморіал героїв». 

Олександр народився у місті Нововолинськ Волинської області. Закінчив тамтешню школу №7. А потім здобув здобув освіту штукатура, лицювальника-плиточника. Працював за фахом у Латвії. Останнім часом мешкав у селі Бужанка на Волині.

Під час повномасштабного вторгнення чоловік добровільно записався в територіальну оборону. Потім воював у складі 81-ої окремої аеромобільної бригади. Обіймав посаду навідника. Посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

«Сашко мав золоті руки. Після повернення додому планував влаштовувати особисте життя… Хотів відкрити власну справу. Переїхав у село, щоб вирощувати сільськогосподарські культури. Він віддав своє життя, так і не створивши своєї сім'ї. Сумую, люблю безмежно…», – написала наречена Ольга Романчук.

Поховали воїна у рідному місті.

В Олександра залишилися мама, наречена та сестра.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У «Резерв+» облікові дані оновили 2,7 млн громадян. Ніхто з них не отримав пуш з повісткою - МОУ
Наступна новина Як відновити пошкоджений або втрачений військовий квиток
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні