Відділення заповненні, медики б'ють на сполох: волинське місто – за крок до жорсткого карантину

Відділення заповненні, медики б'ють на сполох: волинське місто – за крок до жорсткого карантину

Володимир-Волинський, який ще тиждень тому був у «зеленій» зоні поширення коронавірусу, опинився тепер у «помаранчевій» і за показниками близький до «червоної» зони.

Про це у зверненні до мешканців міста повідомив мер Володимира Петро Саганюк

Від початку епідемії у Володимирі та районі зареєстровано 355 випадків захворюваності на коронавірус, з яких 228 – у жителів міста. Медики б’ють на сполох, адже відділення територіально-медичного об’єднання щодня заповнюються новими пацієнтами із підозрою на коронавірусну хворобу і якщо їх кількість ростиме такими темпами – доведеться розгортати додаткові приміщення для хворих. 

«Саме тому, дорогі містяни, змушений знову наголосити: якщо ви хочете, аби ваші діти з вересня відвідували школи та дитячі садочки, маєте плани посидіти за філіжанкою кави у затишних кафе, бажаєте відвідувати театральні вистави та інші культурні заходи – будьте відповідальними! Пам’ятайте, що з послабленням карантину коронавірус не зник!» – зазначив Саганюк. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відійшов у вічність відомий волинський поет
Наступна новина Луцькі медики купили позашляховики за понад 400 тисяч кожен для виїздів на виклики
Останні новини
Схожі новини