Відома співачка народила первістка. ВІДЕО

Відома співачка народила первістка. ВІДЕО

TARABAROVA народила сина.

Про це на сторінці у Facebook повідомляє Івент-агенція «Tikhonov сoncert and event agency»

«Нещодавно в соцмережах артистки з'явилося зображення циферблата із загадковим підписом «soon». У коментарях до публікації шанувальники здогадалися, що співачка ось-ось вперше стане мамою. Сьогодні в Instagram TARABAROVA поділилася з фанами радісною новиною - о 23:25 вона народила сина. Хлопчик вагою 3.760 кг і зростом 55 см з'явився на світ в одному з приватних київських пологових будинків», – йдеться в дописі.

«23:25 – час, коли народилося наше ЩАСТЯ», – підписала співачка публікацію в мережі.

Друзі та підписники всього за кілька хвилин написали сотні теплих привітань. Зараз щаслива мама почуває себе добре і вже зовсім скоро її випишуть із сином додому.

Для своїх слухачів TARABAROVA підготувала сюрприз. Одночасно з постом в Instagram на офіційному YouTube-каналі співачки відбулася прем'єра нового синглу «Добре серце» і lyric-відео на композицію. Добру і світлу пісню артистка присвятила Доброму серцю, мамам і всім, хто відчуває безмежну любов.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки коштує навчитися водити в Луцьку
Наступна новина Луцька журналістка зворушливо привітала чоловіка з річницею
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні