Відома українська телеведуча відверто розповіла про материнство

Відома українська телеведуча відверто розповіла про материнство
фото - 24 канал

Популярна телеведуча Лілія Ребрик – чудовий приклад того, як молода мама може поєднати роботу з доглядом за дітьми.

Молода мама відверто розповіла про свої будні, – пише 24 канал

Як відомо, Лілія Ребрик вдруге народила дитину 30 квітня. За порадою старшої доньки Діани, новонароджену дівчинку телеведуча та її чоловік – хореограф Андрій Дикий – назвали Поліною.

Не минуло й 3 місяців, як зірка повернулась на телеекрани та навіть встигла відпочити на морі. Чарівна Лілія Ребрик вирішила поділитись своїм досвідом із прихильниками. 

Бути мамою – найбільше щастя і найвизначніше моє досягнення. Я подвійна чемпіонка з цього виду спорту, адже у мене дві чудові донечки. Якою б я не була зайнятою, завжди і всюди намагаюся знайти для них час і місце у своєму щільному графіку,
– поділилась Лілія Ребрик. 

 

Бути мамою — найбільше щастя і найвизначніше моє досягнення. Я подвійна чемпіонка з цього виду спорту, адже у мене дві чудові донечки😊. Якою б я не була зайнятою, завжди і всюди намагаюся знайти для них час і місце у своєму щільному графіку. В рамках тижня грудного вигодовування, який вже стартував, хочу підтримати тих матусь, які зробили свідомий вибір на користь грудного вигодовування. Тому з радістю долучаюся до флешмобу, ініційованого Philips Avent #пишаюсяматеринством. Я завжди хотіла дати своїм дітям усе найкраще, тому вибір годувати грудьми був очевидним! Материнське молоко не замінить жодна суміш, адже від мами дитина отримує не лише комплекс поживних речовин і вітамінів, а й материнське тепло, відчуття захищеності і спокою. Мої дівчатка зі мною всюди з перших днів свого життя: на знімальному майданчику, у студії, за кулісами під час антракту… І це класно, бо вони звикають до активних буднів))) Я не раз чула від своїх знайомих і колег слова підтримки, що я намагаюся поєднувати материнство й улюблену роботу і не роблю вибір на користь чогось одного. Діти ростуть і потрібно встигнути набутися разом якомога довше, тому ловлю момент, поки їм без мене — ніяк))) А як це було у вас? Поділіться досвідом з хештегом #пишаюсяматеринством . Можливо, ваша історія допоможе комусь позбутися стереотипів і насолоджуватися материнством. Ставте хештег #грудневигодовування_з_Avent та беріть участь в розіграші корисних девайсів для годування грудьми від Philips. Усі подробиці — на сторінці @Philips_avent_ukraine 😊.

A post shared by Лілія Ребрик (@liliia.rebrik) on

Телеведуча зізналась, що новонароджену Поліну годує грудним молоком. Лілія Ребрик радить всім жінкам не відмовлятись від цього, бо немовля отримує комплекс корисних речовин з молоком матері. 

Я завжди хотіла дати своїм дітям усе найкраще, тому вибір годувати грудьми був очевидним! Материнське молоко не замінить жодна суміш, адже від мами дитина отримує не лише комплекс поживних речовин і вітамінів, а й материнське тепло, відчуття захищеності і спокою,
– додала вона. 

Розповіла акторка та ведуча і про свою роботу, яка забирає багато часу. Лілія Ребрик поділилась, що завжди бере своїх дітей на зйомки та в театр. Так, її доньки звикають до шаленого ритму знаменитості й відчувають підтримку своєї мами. 

«Мої дівчатка зі мною всюди з перших днів свого життя: на знімальному майданчику, у студії, за кулісами під час антракту… І це чудово, бо вони звикають до активних буднів. Я не раз чула від своїх знайомих і колег слова підтримки, що я намагаюся поєднувати материнство й улюблену роботу і не роблю вибір на користь чогось одного. Діти ростуть і потрібно встигнути набутися разом якомога довше, тому ловлю момент, поки їм без мене – ніяк», – розповіла Лілія Ребрик. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинська журналістка знялася у популярному британському телешоу
Наступна новина Повідомили, як включити довгоочікувану функцію в Chrome
Останні новини
Схожі новини