Відомий співак здивував своєю присутністю на весіллі волинських молодят

Відомий співак здивував своєю присутністю на весіллі волинських молодят

Співак Арсен Мірзоян привітав молодят у Ковелі.

Про це повідомляє газета «Сільські новини», – пише Район.Ковель.

День одруження, який минулої неділі, 9 вересня, у Ковелі відзначали наречені Яна та Олександр, став для них по-справжньому щедрим на хвилюючі емоції, щирі побажання та надзвичайно приємні і несподівані сюрпризи.

Надвечір у заклад, де наречені гуляли весілля, прибули їхні друзі, котрі цього дня також вирішили поєднати свої долі. А вже коли Яна збиралась обтанцьовувати своїх дружок, у фойє залу разом із представниками своєї музичної команди з'явився відомий український співак, учасник шоу «Голос країни» Арсен Мірзоян.

Його поява стала неабиякою несподіванкою не лише для усіх гостей, а й для самих молодят. Арсен вирішив зробити їм подарунок і виконав свій хіт «Джеральдіна». Після цього присутні ще довго не відпускали його, просили зробити селфі, дякували за візит.

Якби не фото, то потім, мабуть, мало б хто і повірив їм, що вони зустрілись на весіллі з Арсеном Мірзояном, адже ні в Ковелі, ні в Луцьку цього дня концерту музиканта заплановано не було.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку з сольним концертом виступить Арсен Мірзоян


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька почали облаштовувати сквер. ФОТО
Наступна новина «Атлант плюс» пропонує стильні дашки та навіси. ФОТО
Останні новини
Схожі новини