Пісні з чоловічим характером: Арсен Мірзоян 25 лютого вразить Луцьк

Пісні з чоловічим характером: Арсен Мірзоян 25 лютого вразить Луцьк

Він - унікальне явище української сцени. Непередбачуваний, відвертий, харизматичний. Артист, який як ніхто вміє так проникливо донести найважливіші істини. 25 лютого Арсен Мірзоян приїде у Луцьк, щоб разом із лучанами відсвяткувати 10-річчя на сцені.

Концерт буде подвійно яскравим, адже окрім святкової атмосфери глядачів чекає презентація нового альбому «Монархія». Початок концерт 25 лютого о 20.00 у Волинському драмтеатрі ім. Т. Шевченка.

«Шалений драйв, справжня чоловіча лірика, яскраве світлове шоу, фантастична атмосфера, вражаючі прем’єри і найулюбленіші пісні за 10 років, які будемо співати усією залою – це 100% буде найгучніший концерт цієї зими у Луцьку! Готуйтесь до двох годин відкриттів, здивувань і потужної енергетики, перед якою неможливо встояти. Буде чесно, яскраво, красиво і захоплююче, як вміє лише Арсен Мірзоян – сталевий голос України і головний бунтар українського шоу-бізнесу» , – обіцяють організатори.

Арсен Мірзоян давно став символом мужності і романтизму на українській сцені. Його красивий тембр та чоловічий шарм не залишають байдужих, глибокі і чесні пісні з чоловічим характером одразу западають у серце, а живі виступи не просто запам’ятовуються, а раз і назавжди полонять, даруючи відчуття приємного шоку і ейфорії.

Історія успіху Арсена Мірзояна настільки ж унікальна, як і його творчість. У рідному Запоріжжі він довгий час працював на металургійних заводах. Мріяв про сцену, але втратив слух… Та замість того, щоб здатися, відновив здоров’я і вирішив підкорювати сцену.

У 2011 році став фіналістом телешоу «Голос країни». Коли Україна почула його унікальний тембр, побачила артиста, який готовий йти проти правил, аби тільки не зрадити своїм принципам, про Арсена Мірзояна заговорили і… полюбили.

У своєму новому, вже шостому по рахунку, альбомі «Монархія» Арсен Мірзоян неабияк здивував музичними експериментами, давши ще більше рок-н-ролу і драйву.

«Колись зародилася в голові така думка, що кожен чоловік – монарх своєї справи, свого будинку, своєї сім’ї. Це його «монархія», де панують його закони. І колись ця монархія впаде. Вона обов’язково впаде», – пояснює метафоричну назву альбому Арсен Мірзоян.

За емоціями нова платівка вийшла вражаючою! «Монархія» яскрава, щира, глибока, з підтекстами і сенсами, які торкаються кожного серця.

І саме лучани 25 лютого одними із перших наживо почують прем’єри нових пісень, які скоро будуть розривати хіт-паради та бити рекорди переглядів на YouTube.

На додачу - традиційно буде багато спілкування із публікою, а також всі улюблені пісні з усіх попередніх альбомів Арсена Мірзояна: «Бувай, малий», «Вінні-Пух», «Джеральдіна», «Паперовий сніг», «Королева», «Не Магеллан», «Подружка» та багато інших.

Приходьте отримати незабутні емоції 25 лютого о 20.00 на концерті Арсена Мірзояна у Волинському драмтеатрі ім. Т. Шевченка.

Квитки на концерт коштують від 330 гривень.

Купуйте квитки у один клік на сайті https://lutsk.karabas.com/arsen-mirzoyan-48/order/

Не забувайте: саме на цьому сайті ви можете замовити офіційні квитки за кошти програми
«єПідтримка», які отримують всі, хто вакцинувався.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Дії з'явилася довідка про несудимість
Наступна новина Графік та маршрут поїзду «Ківерці-Коломия» тимчасово змінять
Останні новини
Схожі новини