У відомого телеведучого виявили COVID-19 після поїздки на Шацькі озера

У відомого телеведучого виявили  COVID-19 після поїздки на Шацькі озера

Відомий телеведучий Костянтин Грубич і його дружина захворіли на коронавірус. Своє інфікування пов’язують із поїздкою на Шацькі озера.

Про це ведучий написав на своїй сторінці у фейсбуці

«Протягом поїздки на Шацькі озера у нашій родині сталася як нам думалося застуда – у кожного по-своєму сценарію. Почала донька Влада – чотири дні сильно боліло горло і нежить. Потім занедужала дружина Світлана – горло, температура 38,2, головний біль, кашель. Син Ярослав почав кашляти, але без температури, на оці проявився кон’юктивіт, боліла голова. Мені два вечори було зле, температура була не вище 37,2, кашлю не було, голова боліла і спину ламало – я думав, що обпікся, доки ходив в озері по 200 метрів до глибини», – написав Костянитин Грубич.

Зі слів чоловіка, спочатку вони вирішили, що це симптоми ГРВІ, бо перепади нічної і денної температур на Світязі сягали 20 градусів.

«Лікувалися по-похідному: пили чаї, збивали температуру, і за кілька днів все минуло. Начебто. Вже у Києві повторно затемпературила Світлана. Їй було кілька днів ой як негарно: кашель, ознаки гаймориту, плигання температури. Пік припав на вихідні, коли сімейний лікар недосяжний. Зле було і Ярославу: посилився кашель і запалення на оці. У нас все ж побував терапевт, прослухав усіх, нічого серйозного у легенях не почув, але плр-тести порадив здати. Знаючи, що завтра на роботу, ми з донькою скористалися страховкою і здали плр-тести. Результати отримали різні – Влада не має коронавірусу, я – навпаки», – додав журналіст. 

Як зазначив Грубич, на ранок після вихідних оперативно на ситуацію зреагувала сімейний лікар. Вона оформила лікарняний йому і доньці. Також лікар викликала додому до Грубича бригаду для взяття тестів у дружини і сина. У жінки виявили коронавірус, у  сина – ні.

«Найголовніше, що Світлана пішла на поправку. А решті особливо погано і не було. Себе відношу до тих, хто хворіє майже безсимптомно. Зазвичай я на головний біль, легке підкахикування і невисоку разову температуру не звернув би великої уваги. От зараз нічого не відчуваю, окрім поодиноких симптомів легкого кашлю та морального дискомфорту від усвідомлення, що псую державну статистику», – йдеться у дописі.

Телеведучий підсумував, що насправді коронавірус – не вигадка, не чиясь забаганка збагатитися і налякати усіх: «Це реальність, яка рано чи пізно торкнеться кожного».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Одна з вулиць Луцька засвітилась по-новому. ФОТО
Наступна новина Нерухомість, що випереджує час. У Луцьку презентували житловий комплекс «Амстердам»
Останні новини
Схожі новини