Відомий український гурт привітав із днем народження доньку волинського героя

Відомий український гурт привітав із днем народження доньку волинського героя

29 квітня вокалісти гурту «Время и Стекло» привітали з днем народження доньку загиблого волинського прикордонника Сергія Гулюка.

Відеопривітання, яке відзняли Надя Дорофеєва та Олексій «Позитив» Завгородній з’явилося у спільноті «Прикордонник України» на Facebook.

«Сьогодні свій восьмий День народження святкує донька героя-прикордонника Софія Гулюк. Уже вчетверте без тата – Сергія Гулюка, який у липні 2014 загинув в АТО. Днями активісти групи «ДІТИ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ» розмістили інформацію про Софійку, кумиром якої є Надя Дорофеева. Ця інформація дійшла до гурту «Время и стекло» і Надя з Позитивом вирішили привітати дівчинку», – йдеться у дописі.

У коментарях під відео мати Софії, Юлія Гулюк додала, що донька була дуже щаслива та дякує музикантам за увагу до неї:

«Дякуєм за привітання і за здійснену мрію Софії. Вона сказала,що любить вас.. Софія була дуже щаслива. Вона навіть не змогла слово сказати від радості, лише усмішка була на все лице».

 
З Днем народження Софійко!

Сьогодні свій восьмий День народження святкує донька героя-прикордонника Софія ГУЛЮК. Уже вчетверте без тата – Сергія #Гулюка, який у липні 2014 загинув в #АТО. Днями активісти групи #ДІТИ_НЕБЕСНОГО_ЛЕГІОНУ розмістили інформацію про Софійку, кумиром якої є Надя Дорофеева. Ця інформація дійшла до гурту «Время и стекло» і Надя з Позитивом вирішили привітати дівчинку. Діти, які через війну залишилися #без_батька, не мають залишитися без уваги, любові, тепла. Дякуємо Наді та Позитиву. Софійко! З Днем народження. Рости щасливою у нашій рідній Україні, за яку твій тато віддав життя. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1741056012647764&set=gm.706878683036439&type=3&ifg=1

Posted by Прикордонник України on Sunday, 29 April 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Весняні кольори полів від волинського фотографа. ФОТО
Наступна новина Хотів захистити честь сестри: волинянин бив чоловіка сокирою по голові
Останні новини
Схожі новини