Відомий волинський волонтер показав колекцію прапорів, привезених зі сходу

Відомий волинський волонтер показав колекцію прапорів, привезених зі сходу
На прапорах бійці залишали написи (скріншот із відео)

Волонтер із Волині Сергій Добродомов, якого називають «Дєд Волинь», на схід України їздить з допомогою для військових із 2014-го року. Із передової він привіз численні стяги: кожен має для нього особливе значення.

Про це у сюжеті UA:Волинь.

Сергій Добродомов розповідає: під час перших поїздок у зону АТО з допомогою захисникам на його машині написади «Дєд Волинь». Волонтера відтоді і називають «Дєд Волинь».

Каже, що куди б не заїхав – усі мають прапор України: на блокпостах, на бліндажах, на одязі, зброї, в автівках.

«Вони лише на метр просунулися – і зразу піднімають прапор. Мовляв, це Україна. Для них прапор це святе», – розповів Сергій Добродомов.

«Дєд Волинь» показав прапори, які йому підписали військові. Один із них – від танкового батальйону 14-ї бригади. Так дякували військові за допомогу, доставку їжі, запчастин, одягу.

«Тоді було холодно, голодно, не було боєприпасів, у що вдягнутися, їсти не було. Але в кожному підрозділі був прапор… Завжди як їздив, то мав із собою кілька прапорів. І для хлопців це святе – підписати прапор», – згадує Сергій Добродомов.

Волонтер каже, що здійснив більше сотні поїздок. Далі перестав рахувати. Нині Дєд Волинь ремонтує авто і готується до чергового виїзду. Каже, такий подарунок хоче зробити військовим до Дня Незалежності. 

 
Волонтер Сергій Добродомов розповів про прапори, які привіз з передової

«Де є прапор України – там є наша держава», - говорить волонтер із Волині Сергій Добродомов, якого називають «Дєд Волинь». На схід України від їздить з допомогою для військових із 2014-го року. Суспільному чоловік показав стяги, які привіз із передової та розповів, що для нього означає Прапор України.

Posted by UA: Волинь on Friday, 23 August 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ковельчанка увійшла до ТОП-50 кращих вчителів України
Наступна новина Вулицями Володимира-Волинського пронесли 10-метровий прапор
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні