Відомо, хто балотуватиметься на посаду голови Володимира-Волинського від команди Гузя

Відомо, хто балотуватиметься на посаду голови Володимира-Волинського від команди Гузя
Фото ілюстративне

Голова Зарічанської ОТГ Ігор Пальонка заявив, що балотуватиметься на посаду міського голови Володимира-Волинського від команди Ігоря Гузя.

Про це йдеться у відео на сторінці Пальонки у фейсбуці.

«У цьому мене підтримує родина. Сподіваюся, що підтримає і більшість жителів Володимир-Волинської громади», – каже він.

«Я, Ігор Пальонка, – голова Зарічанської громади. Мені 40 років. Я навчався у ЗОШ № 1 у місті Володимир-Волинський. Закінчив Володимир-Волинський сільгосптехнікум, здобув спеціальність інженера-механіка у Львівському державному аграрному університеті, закінчивши його з відзнакою.

Моє перше робоче місце – Володимир-Волинська житлово-експлуатаційна контора», – розповів про себе майбутній кандидат.

«Маю чітку програму дій та енергійну, професійну команду. У випадку моєї перемоги на виборах мені допоможе у роботі мій управлінський досвід, енергія та нове бачення. Хочу, щоб ми разом робили позитивні зміни у новій Володимир-Волинській громаді», – йдеться у дописі Пальонки.

Також він навів слова нардепа Ігоря Гузя:

«Ми визначилися із кандидатом на посаду Володимир-Волинського міського голови. Це – Ігор Пальонка. Знаю його більше 10 років. Разом ми були на Майдані. За останні 6 років спільно втілили дуже багато якісних, хороших проектів. Ігор — чесна, принципова, активна людина. Він здатний змінювати ситуацію в місті».

 

Я йду на вибори восени! Я балотуватимуся на посаду міського голови Володимира-Волинського від команди Ігоря Гузя! У цьому мене підтримує родина. Сподіваюся, що підтримає і більшість жителів Володимир-Волинської громади. Я, Ігор Пальонка - голова Зарічанської громади. Мені 40 років. Я навчався у ЗОШ № 1 у місті Володимир-Волинський. Закінчив Володимир-Волинський сільгосптехнікум, здобув спеціальність інженера-механіка у Львівському державному аграрному університеті, закінчивши його з відзнакою. Моє перше робоче місце - Володимир-Волинська житлово-експлуатаційна контора. “Маю чітку програму дій та енергійну, професійну команду. У випадку моєї перемоги на виборах, мені допоможе у роботі мій управлінський досвід, енергія та нове бачення. Хочу, щоб ми разом робили позитивні зміни у новій Володимир-Волинській громаді”. “Ми визначилися із кандидатом на посаду Володимир-Волинського міського голови. Це - Ігор Пальонка. Знаю його більше 10 років. Разом ми були на Майдані. За останні 6 років спільно втілили дуже багато якісних, хороших проектів. Ігор — чесна, принципова, активна людина. Він здатний змінювати ситуацію в місті”, - зауважив Ігор Гузь.

Posted by Ігор Пальонка on Wednesday, 29 July 2020

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Звільнився багаторічний директор «Луцькспецкомунтрансу»
Наступна новина Кравчук замінить Кучму у Тристоронній контактній групі. Заява експрезидента
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні