Відомо, хто отримав звання «Почесний громадянин міста Луцька»

Відомо, хто отримав звання «Почесний громадянин міста Луцька»

Звання «Почесний громадянин міста Луцька» вперше отримала жінка – голова Волинського відділу Союзу українок Любов Ганейчук.

Таке рішення прийняли сьогодні, 28 серпня, під час сесії Луцької міської ради, передає інформаційне агентство «ВолиньPost»

Високе звання Любові Ганейчук присвоїли за високий патріотизм, активну життєву та громадянську позицію, вагомий внесок у становлення Української держави та розвиток жіночого руху, формування національної свідомості, вірність та принциповість в утвердженні ідеалів незалежної України.

Зауважимо, що Любов Ганейчук незмінно очолює Союз українок із 1992 року.

Окрім того, цього ж дня звання «Почесний громадянин міста Луцька» посмертно присвоїли співаку, композитору, автору-виконавцю пісень В’ячеславу Хурсенку за високопрофесійну виконавську майстерність, визначні досягнення на ниві музичного мистецтва, вагомий особистий внесок у відродження та розвиток національної культури, популяризацію української пісні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відремонтують і розширять багатостраждальний міст
Наступна новина Під Луцькрадою тепловики вимагали виплатити їм зарплату. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні