Відомо, хто представлятиме інтереси переселенців на Волині

Відомо, хто представлятиме інтереси переселенців на Волині

Відтепер інтереси ВПО на Волині представлятиме Рада з питань внутрішньо переміщених осібб, яку створили при Волинській облдержадміністрації. 

Як інформують в ОВА, Головою Ради обрали Ірину Пилипенко, яка є регіональною координаторкою програми «Єднання заради дії» на Волині.

Заступниця голови Ради – Ганна Карамишева-Борисенко, керівниця громадської організації «Старт у нове життя».

Секретар – Олена Благовірна, начальник відділу підтримки пільгових категорій громадян управління соціальних гарантій обласного департаменту соцзахисту населення.

Загалом до складу Ради з питань ВПО увійшли 18 чоловік. З них дев’ять – внутрішньо-переміщені особи, три представники громадських об’єднань, які провадять діяльність у сфері забезпечення та захисту прав ВПО та шість фахівців ОДА. Склад Ради затверджено строком на два роки.

Після обрання і погодження персонального складу, учасники засідання обговорили основні напрямки роботи на поточний рік. Ключовими питаннями визначили працевлаштування, житло та допомогу релокованому бізнесу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька знайшли людський череп, його скерували на дослідження
Наступна новина ДТП у Луцьку: на кільці зіткнулися два легковики
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні