Відомо, хто стане начальником Поліської митниці

Відомо, хто стане начальником Поліської митниці
Сергій Панчук

Керівником Поліської митниці Держмитслужби України за результатами конкурсу став Сергій Панчук.

Конкурс тривав протягом 45 днів та передбачав три етапи відбору. Про це повідомляє Кордон із посиланням на «Рівне вечірнє».

На посаду керівника Поліської митниці претендували 24 кандидати. До фінальної стадії (співбесід з головою Держмитслужби) пройшли 5 фіналістів.

Довідково
Сергій Панчук народився 24 квітня 1971 року у селі Підгороде Любомльського району. Закінчив Луцький індустріальний інститут та Волинський державний університет імені Лесі Українки.
Перед цим працював першим заступником начальника Рівненської митниці ДФС. До цього понад 20 років пропрацював на різних посадах у Волинській, Ягодинській, Львівській та Рівненській митниці.

У зону діяльності Поліської митниці входять Рівненська область, місто Луцьк, Луцький, Ківерцівський, Горохівський, Рожищенський, Любешівський, Маневицький, Камінь-Каширський райони Волинської області, міста Нетішин, Славута, Шепетівка, Славутський, Шепетівський, Полонський, Ізяславський, Білогірський райони Хмельницької області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На посаду голови Старовижівської РДА претендує колишній кандидат у нардепи від «Слуги народу»
Наступна новина Примусово переселених можуть визнати депортованими. Законопроєкт підтримали нардепи у комітеті
Останні новини
Схожі новини