Відомо, хто виграв конкурс на посаду керівника будинку облради

Відомо, хто виграв конкурс на посаду керівника будинку облради

На сьогоднішньому засіданні конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників, підприємств, установ, організацій – об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області розглядалося питання щодо кандидата на посаду начальника комунальної установи «Управління будинком Волинської обласної ради», конкурс на яку було оголошено 19 грудня минулого року.

До участі в конкурсі було допущено двох кандидатів, які подали заяви та необхідні документи. Керувати головною адміністративною будівлею області виявили бажання Іван Бірук та нинішній в.о. начальника установи Віктор Талашко.

Іван Бірук розповів, що у свій час працював в управлінні будинком ради, потім виїздив на роботу в Польщу, де  трудився на будівництві теплової електростанції.

В планах претендента -- низка заходів з енергозбереження та економії води.

Пан Бірук також запропонував у майбутньому перейти до використання альтернативної енергії. Йдеться про будівництво в перспективі вітрової мініелектростанції та сонячного колектора для нагрівання води.

Депутат Ігор Лех  вважає, що  використовувати сонячну енергію в нинішній  час для підприємства економічно не доцільно через високу вартість обладнання, а за інші позиції похвалив молодого спеціаліста.

Досвідчений керівник установи Віктор Талашко також, озвучуючи свою програму, говорив про потребу в енргозберігаючих заходах, але відзначив, що на ці цілі потрібні солідні видатки з обласного бюджету. Йдеться про суму до 4 млн грн. Він також пропонував переглянути правила надання оренди приміщень для структурних підрозділів державної влади, які роками платять до обласного бюджету фактично копійки.

За результатми голосування, яке, згідно з Положенням,  відбувалося у закритому режимі, комісія рекомендувала укласти контракт з  Іваном Біруком на посаду  начальника комунальної установи «Управління будинком Волинської обласної ради».

Наразі  готується відповідний проект рішення сесії обласної ради, який попередньо  розглядатими майнова комісія. З терміном дії контракту депутати визначатимуться на сесії.

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якщо Вам потрібна оцінка майна - то Вам у «ВМБ нерухомість»
Наступна новина Лучани просять створити програму безкоштовної стерилізації котів і собак
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні