Відомо, коли будуть відомі проміжні результати НМТ на Волині

Відомо, коли будуть відомі проміжні результати НМТ на Волині

На Волині закінчилася основна сесія національного мультипредметного тестування, яка тривала з 5 по 23 червня.

Про це розповіла Суспільному завідувачка відділу ЗНО і моніторингового дослідження Алла Корнейко.

За її словами, офіційні результати мультипредметного тестування з’являться у персональних кабінетах учасників до 28 червня.

"Наші учасники могли, отримавши оці бали свої, прийти додому – перевести по таблиці переведення балів з тестових у шкалу 100-200 вже знати свій результат".

Цього року кількість учасників НМТ в області зросла майже удвічі, а це – понад десять тисяч. Через повітряні тривоги учасникам доводилося упродовж однієї сесії двічі переривати тестування. Труднощів додавали хакерські атаки, також понад десять учасників завчасно закінчили тестування через неправильне використання програми.

У рамках проходження НМТ-2023 учасники виконували завдання з української мови і математики, а також одного предмету – на вибір: історія України, іноземна мова, біологія, фізика та хімія. На Волині головним предметом на вибір була історія України. 

Вчителька Світлана Демянчук розповіла, що вдалося підготувати чотирьох випускників, які закінчили тестування на 200 балів, серед них і учні луцького ліцею № 9 – Денис Майко і Ася Котюн.

"З початкової школи беру участь в олімпіадах, я уже математику знав на досить високому рівні. Предмет на вибір – фізика. Саме третій предмет забирав найменше часу через те, що його у принципі не лишалося", – говорить Денис Майко.

Про успішність своїх учнів вчителька Світлана Демянчук говорить, що вона зумовлена ретельною підготовкою, починаючи з 10-го класу.

З 11 по 24 липня відбудеться додаткова сесія для тих, хто не зміг пройти основну з поважних причин.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Переворот у росії: на вулицях Москви з’явилася військова техніка. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина Лучани можуть долучитися до контролю якості повітря у місті
Останні новини
Схожі новини