Забіги, показові виступи та подарунки: повідомили, як у Луцьку пройде Dmytruk Luchesk Half Marathon

Забіги, показові виступи та подарунки: повідомили, як у Луцьку пройде Dmytruk Luchesk Half Marathon
Організатори Олександр Оришко, Ігор Спасовський, Тарас Скорупський та Олексій Веремійчик

У Луцьку до Дня міста, яке перенесли на 8-9 вересня, відбудуться щорічні треті спортивні змагання – Dmytruk Luchesk Half Marathon.

Про це йшлося під час прес-конференції 14 серпня.

«Розпочнеться День міста зі спортивної частини, а саме з напівмарафону. Гості, які завітають до нас з-за кордону та інших міст України побачать, що наш Луцьк є активним, спортивним та молодіжним», – зауважив керівник відділу маркетингу компанії «Дмитрук» Тарас Скорупський.

Керівник відділу маркетингу компанії «Дмитрук» Тарас Скорупський та директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексій Веремійчик

До слова, на марафоні буде відкритий чемпіонат Луцька з забігу в п’яти вікових категоріях на 5 та 10 кілометрів.

Змінити назву марафону вирішили через те, що компанія «Дмитрук» є співорганізатором та генеральним спонсором дійства.

«Як для компанії та соціально відповідального бізнесу, нам важливо розуміти, що проводимо та беремо участь у тих подіях, які після себе залишають слід і емоційний, і фактичний», – сказав Тарас Скорупський.

Організатори підкреслили, що люди з особливими потребами та діти мають можливість взяти участь у марафоні безплатно, а ветеранам АТО та командним учасникам дають знижку 50%. Повна ціна на реєстрацію, яка закриється 8 вересня опівночі, – 350 гривень.

Представник спортивного клубу «Лучеськ» Олександр Оришко розповів, що змагання розпочнуться о 9:00 на 5, 10 та 21 кілометри, також будуть дитячі забіги.

Варто зауважити, що для забігу на 21 кілометр учасникам обов’язково потрібно зробити медичну довідку.

Також у Луцьку на площі перед пам’ятником Тарасу Шевченку відбуватимуться показові виступи вихованців комунального підприємства «Спорт для всіх».

Ліміт забігу – 3 години.

«У нас буде три пункти гідрації, медичне забезпечення – це близько чотирьох точок медичного супроводу. Ми очікуємо близько 1000 спортсменів на події, адже за останній тиждень люди дуже активізувались, щодня реєструється близько 15-20 людей. Є багато дзвінків з інших міст, наприклад, зі Львова та Києва», – повідомив Олександр Оришко.

Представник спортивного клубу «Лучеськ» Олександр Оришко та Ігор Спасовський

Особливістю заходу є те, що всі учасники отримають спеціальні медалі.

«Цьому заходу ми хочемо надати статус сімейного свята та свята в місті. Це баланс між спортом та сім’єю, між Днем міста та фаном. Тут охочі зможуть просто чудово та весело провести день»,  – зазначив Тарас Скорупський.

Нагадаємо, центральну частину Луцька на День міста перекриють.

Реєстрація на дитячі забіги проходитиме два дні: 8 вересня до 12:00 та 9 вересня до 12:00 у головному корпусі СНУ ім. Лесі Українки. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відомо, які вулиці Луцька перекриють до Дня міста
Наступна новина Показали, як відремонтували Будинок вчителя в Луцьку
Останні новини
Схожі новини