«Відсутність інтернету – не проблема для дітей, які хочуть вчитись», - волинська посадовиця

«Відсутність інтернету – не проблема для дітей, які хочуть вчитись», - волинська посадовиця
Фото ілюстративне

Заступниця голови Волинської ОДА Тетяна Щербак заявила, що вчитись дистанційно можуть навіть діти, які живуть у селі і не мають постійного інтернету. Як приклад, вона навела власну дитину.

Про це посадовиця розповіла у п’ятницю, 24 квітня, під час брифінгу в ОДА.

«Моя дитина зараз знаходиться в сільській місцевості, а навчається у школі Київської області. Дистанційне навчання у нього організоване досить добре, незважаючи на те, що немає постійного інтернету», - сказала Тетяна Щербак.

«Вчителька на мій телефон надсилає фотографії завдань з книжки, я надсилаю їх дитині, вона робить, фотографує зошит і відправляє мені. Я ж надсилаю вчительці і отримую оцінки. І так – кожного дня з кожного предмету. Всі, хто хочуть, будуть вчитись. Відсутність інтернету – не проблема для тих, хто хоче вчитись», - додала вона.

Нагадаємо, у Міністерстві освіти та науки заявили, що цього навчального року до шкіл повернуться лише 11-класники, яким потрібно скласти зовнішнє незалежне оцінювання.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Серед нових хворих у Ківерцівському районі є поліцейські
Наступна новина В Україні коронавірус виявили майже у 1,5 тисячі медиків
Останні новини
Схожі новини