Вихователька луцького дитсадка, яку звинувачують у знущанні з дітей, прокоментувала свій вчинок

Вихователька луцького дитсадка, яку звинувачують у знущанні з дітей, прокоментувала свій вчинок

Вихователька групи «Веселка» луцького дитсадка, яку звинувачують у тому, що вона заклеювала дітям роти скотчем, своїм єдиним порушенням вважає підвищення голосу. Вона написала заяву на звільнення.

56-річну педагогиню журналісти зустріли у міському управлінні освіти, повідомляє Суспільне.

Жінку звуть Олена, прізвища свого вона не назвала.

«У той день маркувалися меблі, я тримала маленький скотч, у групі були діти, вони дуже шуміли. Тримала в руках скотч. Можливо, десь голосніше сказала, ніж треба було, щоб не шуміли, і навколо голови нічого не моталося», – запевняє вихователька.

Зі слів жінки, єдине порушення, яке вона визнає, – підвищення голосу.

«Як склалося – так склалося. Зараз я дуже шкодую, що це відбулося», – сказала працівниця дитсадка.

Після розголосу у ЗМІ вихователька написала заяву на звільнення і пішла з роботи за власним бажанням.

Нині в групі «Веселка» замість двох виховательок залишилася одна – Марія Радзивілюк. Каже: виховують дітей молодшої групи, яким по 3-4 роки.

«Я не бачила цього. Це була не моя зміна, звідки я можу знати, що там було?! І дітки такого не розказували», – каже колега виховательки.

За словами начальниці міського управління освіти Зіновії Лещенко, звільнена працівниця має 30-річний стаж роботи. Разом з вихователькою також пішла з роботи і нянечка групи.

У закладі нині створили комісію, триває службове розслідування. 

Нагадаємо, 17 лютого стало відомо, що в одній із груп луцького дитсадка №37 вихователька заклеювала дітям роти скотчем. Як розповіла начальниця луцького управління освіти Зіновія Лещенко, згадану виховательку звільнили з посади, однак вона також зазначила, що, скоріше за все, жінку просто переведуть працювати в іншу групу чи інший садочок.

За фактом неналежного виконання вихователькою одного з дитячих садочків Луцька професійних обов’язків відкрили кримінальне провадження.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відкрили кримінал через скандал зі скотчем у луцькому дитсадку
Наступна новина У Луцьку помолилися за воїнів, які полягли у боях за Дебальцеве
Останні новини
Схожі новини