Вихователька з Волині отримала премію Верховної Ради

Вихователька з Волині отримала премію Верховної Ради

29-го вересня у місті Києві нагородили премією Верховної Ради України виховательку міського закладу дошкільної освіти №7 «Волиняночка» Галину Рудь.

Про це йдеться на сайті міськради.

«Вихователь-методист закладу дошкільної освіти №7 «Волиняночка» Галина Володимирівна Рудь представляла дошкільних працівників міської  громади та  Волинської області  у нагородженні щорічною Премією Верховної Ради України педагогічних працівників. Урочистий захід відбувся у приміщенні Верховної Ради України. Премію вручив Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков», – йдеться у дописі.

Галина Володимирівна є автором дев’яти методичних посібників («Частини доби», «Чарівний  гарбуз», «На казковій галявині», «Дитина в світі  LEGO» «Небезпечна оселя», «Диво-куб», «Буду я природі другом», «Чарівні фігурки», LEGO-лепбук «Секрети осені»)  та трьох публікацій з дошкільної освіти, які друкувалися у всеукраїнських фахових виданнях, які активно використовуються педагогами міста, області та держави.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні за добу виявили 7 967 хворих на коронавірус
Наступна новина Ляшко розповів, коли буде готова перша українська вакцина
Останні новини
Схожі новини