Виховав не одне покоління: пішов у засвіти вчитель з Любомльщини

Виховав не одне покоління: пішов у засвіти вчитель з Любомльщини

Пішов з життя Івахів Богдан Григорович – вчитель Любомльського ліцею №2.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці навчального закладу.

«Хтось із великих сказав: «Коли помирає особистість, світ стає біднішим, бо втрачає те, чим вона жила, як сприймала все, що її оточувало, якою багатою і щедрою була її душа, сутність». Боляче, невимовно боляче говорити і писати ці слова про Богдана Григоровича - Вчителя, який виховав не одне покоління учнів, уміло навчаючи їх мудрості та відповідальності», - йдеться у дописі.

За словами колег, Богдан Григорович усе своє життя вирізнявся стійкістю характеру, відповідальністю, силою духу та наполегливістю, енергійністю, працелюбством.

«Він завжди був надзвичайно мудрою, доброю та чуйною людиною, ніколи не забував про проблеми тих, хто поруч. Намагався знайти стежину до кожного серця своїх вихованців, яких розумів і мав їх , як за рідних дітей. Ніколи не рахувався зі своїм часом і здоров’ям. Хотів показати їм усі найвідоміші куточки України. Йому і підвладною була дорога до далекого Петербурга, куди возив на екскурсію своїх учнів. Діти його любили і поважали, ніколи не сміли суперечити. В його серці знаходилось місце для співчуття і доброти кожному, хто був поруч з ним», - розповідають колеги померлого педагога.

Поховали педагога у суботу, 20 квітня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Головнокомандувач Сирський вручив бійцю, який призивався до війська з Ковеля, «Хрест Пошани»
Наступна новина Помер Герой з Волині Роман Хрупчик
Останні новини
Схожі новини