Війна забрала життя 20-річного захисника з Волині

Війна забрала життя 20-річного захисника з Волині

На війні загинув Василь Куприянчик, 10.04.2003 р.н., який деякий час проживав у селі Ниви-Губинські Городищенської громади.

Старший стрілець-оператор одного зі штурмових батальйонів солдат Василь Куприянчик, який проходив військову службу за контрактом, вірний військовій присязі, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет України, зник безвісти біля населеного пункту Орлівка Донецької області 22 березня 2024 року. Днями надійшло сповіщення про загибель 20-річного бійця.

Тіло загиблого Героя завтра, 29 березня, о 10:00 забиратимуть від Волинського обласного бюро судово-медичної експертизи на вулиці Стефаника та везтимуть до храму смт. Сенкевичівка, де відбудеться чин похорону.

Гідно живим коридором зустрінемо траурний кортеж (орієнтовно 10:30).

Від в'їзного знаку в смт. Сенкевичівка процесія рухатиметься пішою ходою до місцевого Свято-Юріївського храму. Потому - виїзд у с.Ниви-Губинські, де і поховають вірного сина України Василя Куприянчика.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку водій протаранив припарковане авто і втік. ФОТО
Наступна новина У волинянина вилучили боєприпаси та холодну зброю
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні