Війна забрала життя Героя з Луцького району

Війна забрала життя Героя з Луцького району

Під час виконання обов'язків військової служби та захисту Батьківщини героїчною смертю загинув  головний сержант Рудяк Олександр Володимирович, 1972 року народження.

Про це інформує Ківерцівська міська рада.

Герой Олександр боронив нашу державу з перших днів повномаштабного вторгнення ворога, а саме від 26 лютого 2022 року.

Загинув Олександр Рудяк 10 липня 2023 року внаслідок поранень отриманих в результаті мінометного обстрілу позицій ЗСУ поблизу села Діброва Луганської області, при здійсненні заходів із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв'язку з військовою агресією росії проти України.

«Олександр Рудяк служив на передовій з великою мужністю і самовідданістю. Він виконував свій обов'язок з високою майстерністю та професіоналізмом, віддаючи своє життя захисту нашої Батьківщини. Його самопожертва і відданість незаперечно заслуговують нашої вічної вдячності та шани.

Церемонія прощання із Героєм відбудеться в п'ятницю. Точний час та маршрут траурного кортежу повідомимо згодом», – йдеться у повідомленні. 

Герої не вмирають! Герої живуть вічно! Слава Україні!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ПП «Дорогуськ-Ягодин» – черги через ремонтні роботи
Наступна новина Розповіли про стан 6-річної волинянки, якій зробили трансплантацію серця
Останні новини
Схожі новини