Вийшли без втрат: волинський прикордонник Дмитро розповів про останню операцію в Авдіївці

Вийшли без втрат: волинський прикордонник Дмитро розповів про останню операцію в Авдіївці

Прикордонник Дмитро був старшим однієї з груп прикордонників під час виходу з Авдіївки. Його завданням було довести без втрат побратимів до точки евакуації.

Поки група пробиралася через розвалини міста, ворог постійно намагався атакувати бійців FPV-дронами та скидами. Бійці майже відразу викинули наплічники з речами, залишили з собою лише зрою та боєприпаси. Вибиралися перебіжками, від укриття до укриття.

За містом доводилося буквально пробиратися через вогонь, адже рашисти вели хаотичний обстріл, застосовуючи в тому числі фосфорні боєприпаси. Загалом, під час виходу з Авдіївки група Дмитра подолала близько 20 кілометрів пішки до посадки в бойові броньовані машини. Група не лише прийшла без втрат, до неї доєдналися ще понад десять українських військових, які під керівництвом Дмитра успішно вийшли до точки евакуації.

Дмитро з побратимами кілька днів відпочили та відновилися після маршу і зараз готові далі стримувати ворожий натиск на Авдіївському напрямку.

Детальніше про вихід прикордонників з Авдіївки до точки евакуації, дивіться у відео


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині організовують поїздки до святинь Польщі та на заході України
Наступна новина Лучанин отримав тюремний строк за ухилення від мобілізації
Останні новини
Схожі новини