Військовий рф здав українським бійцям танк за винагороду

Військовий рф здав українським бійцям танк за винагороду

російський військовий здав українським бійцям танк за винагороду. Тепер він у комфортних умовах з телефоном, телевізором, кухнею і душем.

Про це розповів радник міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів, пише Громадське.

За його словами, Національна поліція вже кілька тижнів ідентифікувала телефони, якими користуються росіяни в Україні. Це українські номери, на які МВС України регулярно присилає смс з інструкцією, як здатись у полон і здати техніку.

«Кілька днів назад нам зателефонував "Міша". Ми передали інформацію про нього до ГУР МО. Йому визначили місце куди під'їхати. Він під'їхав. З дрона переконались, що він сам і це не засідка. Після цього спецпризначенці його затримали. Виявилось, що з екіпажу танку залишився він один, решта втекли додому», — каже Андрусів.

Сенсу далі воювати окупант він не бачив, а додому повернутися не міг, оскільки командир сказав, що розстріляє його і спише на бойові втрати.

«Що з Мішею? Міша отримав дуже комфортні умови утримання. Він також отримає 10 тисяч доларів по завершенню війни та можливість податися на громадянство. До завершення війни він проживатиме в комфортних умовах із телевізором, телефоном, кухнею і душем», — додав радник міністра.

Раніше державний концерн «Укроборонпром» оголосив, що готовий сплатити премію в 1 мільйон доларів за вкрадений чи трофейний літак окупантів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Медведчука шукають у багатьох містах, бо нема даних, що він перетнув кордон – Венедіктова
Наступна новина У Луцьку майже 40 багатоповерхівок тимчасово без гарячої води
Останні новини
Схожі новини