Військовослужбовець з Волині отримав «Срібний хрест» від Головнокомандувача ЗСУ

Військовослужбовець з Волині отримав «Срібний хрест» від Головнокомандувача ЗСУ

Молодший лейтенант з села Мизове Старовижівської громади Олександр Халанчук отримав «Срібний хрест» від головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського.

Про це Район.Стара Вижівка розповіла матір військовослужбовця Ольга Халанчук.

Зазначимо, нагрудним знаком «Срібний хрест» нагороджують осіб офіцерського складу Збройних сил України за особистий внесок у справу розбудови та розвитку Збройних сил України, успішне виконання бойових завдань під час проведення об'єднаних, антитерористичних операцій, а також операцій з підтримання миру та безпеки, високі показники у бойовій підготовці, бездоганне несення бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби у повсякденній діяльності.

Також воїна нагородили відзнакою міністра оборони України Рустема Умєрова «Золотий тризуб». Медаллю «Золотий тризуб» нагороджують військовослужбовців, які досягли високих показників у бойовій і професійній підготовці, є взірцем вірності присязі та виконання військового (службового) обов’язку, успішно керують підлеглими, зразково виконують інші військові (службові) обов’язки.

Зазначимо, Олександр Халанчук у лавах ЗСУ – з травня 2023 року, на передовій − з вересня 2023 року. Захищає Україну на Запорізькому напрямку у складі 128 гірсько-штурмової бригади. Зараз перебуває на реабілітації після поранення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ветерани та їхні рідні зможуть безплатно навчатися в автошколах
Наступна новина Минулої доби ворог завдав 94 авіаудари по позиціях наших військ та населених пунктах, – Генштаб
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні