Вихід фільму Вуді Аллена під загрозою через звинувачення у сексуальному насиллі

Вихід фільму Вуді Аллена під загрозою через звинувачення у сексуальному насиллі

У компанії Amazon, що займається фінансуванням і дистрибуцією нового фільму Вуді Аллена тривають перемовини щодо виходу цієї стрічки.

Романтична комедія має назву "Дощовий день у Нью-Йорку" ("A Rainy Day in New York"), повідомляє The New York Times.

Amazon поки не оприлюднювала остаточного рішення щодо майбутнього стрічки, однак у компанії натякають на припинення співпраці із Вуді Алленом та позбавлення його дистрибуції.

Компанія має обов’язки перед режисером, тож джерела видання попросили лишитися анонімними.

Проблеми із виходом "Дощового дня у Нью-Йорку" почалися після того, як актори, які брали участь у зйомках, один за одним почали відмовлятися від гонорарів, обіцяючи перерахувати їх на благочинність.

Так, у жовтні 2017 року Гріффін Ньюман написав у Twitter, що він пошкодував про зйомки у фільмі й надалі не хоче співпрацювати з Алленом. Ньюманпожертвував свій гонорар організації із запобігання насильству RAINN.

У січні 2018 року Ребекка Голл також написала в Instagram, що шкодує про роботу над фільмом. Голл подарувала їй зарплату акції Time's Up.

Того ж місяця Тімоті Чаламет оголосив, що все ще не підписав угоди з Алленом і не хоче отримувати гонорар від фільму, натомість одразу віддасть його проектам Time's Up, RAINN та LGBT Center of New York.

Селена Гомес, яка також зіграла у "Дощовому дні в Нью-Йорку" зробила благодійну пожертву, що перевищила суму гонорару за участь у зйомках.

Представник Amazon відмовився офіційно коментувати ситуацію із фільмом "Дощовий день у Нью-Йорку", зауваживши: "Ми ще не анонсували дату виходу цього фільму".

Попередньо повідомлялося, що фільм мав вийти у прокат наступної зими.

Раніше прийомна донька Аллена, Ділан Ферроу написала матеріал "Чому революція #MeToo обійшла стороною Вуді Аллена?", нагадавши, як у 2014 році вперше публічно розповіла про те, що Аллен розбещував та вчиняв над нею сексуальне насилля, коли їй було лише 7 років.

Вуді Аллен наполягає на тому, що старший брат Ділан Мозес бачив, як їхня мати Міа Ферроу постійно повторювала доньці, що батько – небезпечний сексуальний хижак.

На його думку, родина Ферроу хоче використати нашумілий рух Time's Up для того, відновити божевільні звинувачення проти нього.

Нещодавно на кампанії #MeToo та Time's Up відреагували французькі акторки, художниці, письменниці, журналістки на чолі з відомою всім Катрін Деньов.

Нагадаємо, Деньов підписала відкритого листа, у якому йдеться про те, що "полювання на відьом", після скандалу із Гарві Вайнштайном загрожує сексуальній свободі.

У відкритому зверненні, опублікованому в газеті Le Monde йдеться про те, що "зґвалтування – це злочин, однак спроби звабити когось, навіть наполегливо чи незграбно – ні, як і бути джентельменом для чоловіка не означає що це атаки самця".

"Чоловіків карають без розбору, вони втрачають роботу через те, що колись торкнулися чийогось колінця чи намагались поцілувати", – йдеться у листі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина МОЗ попереджає про можливе зростання хворих на кір у лютому-березні 2018 року
Наступна новина Україні та Польщі на замітку: Ірландія подумує відмовитись від заборони абортів
Останні новини
Схожі новини